Sayın Adnan Oktar'ın 27 Nisan 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

ETİKETLER:

A9 TV, 27 Nisan 2017

 

Eğer Türkiye Modern, Sanata, Kaliteye Önem Veren Bir Çizgide Olursa Avrupa Da Türkiye'yi Savunur Ve Destekler

Eğer biz sanatı, kaliteyi, özgürlüğü, demokrasiyi, modernliği Türkiye’ye hakim edersek Avrupa’nın en kaliteli devleti oluruz. Dolayısıyla bizi Avrupa Birliği’ne alıyorlar mı, almıyorlar mı öyle bir dert olmaz. Herkes bizi yanına çekmek ister. Ama şu an adamlar bak PKK’lılardan bile medet umuyorlar. Yani “Sizden daha modern PKK’lılar” diyor. “Kadın haklarına daha saygılı. Dekolteye daha saygılı. Sanatı savunuyorlar. Estetiği, kaliteyi savunuyorlar” diyor. Hayır, anlasalar bari. Anlamıyorlar adamlar. Ama savunuyor olmalarını yeterli görüyorlar. Halbuki asıl bizim hakkımız.

 

Bütün Bela Darwinizm’den Kaynaklanıyor Türkiye’de. Darwinizm Olmasa PKK’ya En Büyük Darbe Bu Olur.

Hükümet eğer Darwinizm’in üstüne gider de Darwinizm’i yerle bir ederse, Avrupa’daki Türkiye karşıtlarına, Amerika’daki Türkiye karşıtlarına, tarihlerinin gelmiş geçmiş en büyük tokadı bu olur. Bunun acısından iki büklüm olurlar. Bu Türkiye’ye akıl almaz bir güç meydana getirir. Bütün İslam ülkeleri de ayaklanır manen. Yani kültürel bir ayaklanma olur. Onlar da Darwinizm’den vazgeçerler. Avrupa’nın dayatması bu oyunu yani İngiliz derin devletinin. Avrupa derken, Avrupa’yı kullanıyor. İngiliz derin devletinin bu oyunu yerle bir olmuş olur. Bakın, İngiliz derin devletinin bütün züppeliği, bütün çakallığı bundan kaynaklanıyor. Darwinizm’e sırtını dayamasından kaynaklanıyor ve muazzam elemanları var. Hükümet, Darwinizm’e esaslı bir tokat indirsin. Avrupa’da yer yerinden oynar. Yani yıkılır ortalık. Bütün İslam alemi ayağa kalkar. Ve onlar da acayip bir manevi ayaklanma içine girerler. Onlar da Darwinizm’i yerle bir ederler. Hükümet bu tarihi görevi yapsın. Yoksa tankla, topla, tüfekle PKK hiçbir şekilde tükenmez. Hükümetin bu konuda bize müthiş bir destek vermesi gerekir veyahut kendisinin muazzam bir atağa geçmesi, bizim de onu desteklememiz gerekir.

Gezi olayları olmuştu “Nerede komünizm var?” diyorlardı. Sonra baktılar ki, komünizm Türkiye’nin ta yüzüne gelmiş adeta. Nefes borusuna gelmiş. Tayyip Hoca dedi ki; “Biz gençlik yetiştiremedik, eksikliğimiz bu” dedi. Halen geç kalmış sayılmayız. Halen geç kalmış sayılmayız.

 

Eğer Türkiye Kadın Haklarını, Sanatı, Bilimi, Kaliteyi Ön Plana Alır, Avrupa'dan Daha İleri Medeniyeti Savunursa PKK'yı Da Kimse Desteklemez

Şu an Avrupa’nın, Amerika’nın herkesin bize tavır almasının nedeni; Türkiye’deki sanatın, kalitenin, estetik anlayışının yetersiz olması, eksik olması. Yani tek sebebi bu. Adamların PKK’yı desteklemesinin nedeni de o. Diyorlar ki; “Onlar demokrasiyi savunuyor. Dekolteyi savunuyor. Kadınlara hürriyeti savunuyor. Onların bu gelenekçilerin anlattığı gibi bir inancı yok” diyorlar. “Kadınları asalım, keselim, dövelim, ikinci sınıftır demiyorlar” falan diyor. Yani gelenekçilerin dediği hiçbir şeyi demiyor PKK. Sanatı, estetiği, kaliteyi de savunuyorlar. Yapamıyorlar ayrı ama “savunuyorlar” diyor adam. Hani derler ya “denize düşen yılana sarılır” diye. Adamlar o kafadalar. Eğer Türkiye kaliteyi, sanatı ön plana almış olsa, kadın haklarını ön plana alsa, dekolteyi savunsa, heykeli, resmi, sanatı savunsa, Avrupa’dan daha ileri bir medeniyet anlayışını savunsa, konu kökünden bitecek. Savunacakları hiçbir şey kalmıyor karşı tarafın. PKK’yı destekleyecek adam da; ne Rusya destekler ne Amerika destekler. Desteklemelerinin tek nedeni; Türkiye’deki gelenekçi Ortodoks sisteme karşı olmalarıdır. Tek nedeni bu. İsterse kendileri araştırsınlar, baksınlar. “Türkiye’nin zenginliği” diyor. Kardeşim Türkiye’nin zenginliği; şaka mı yapıyorsunuz? Çin, Türkiye’den kat kat zengin. Adamlar bayağı iyi destekliyorlar Çin’i. Dünyanın en zengin devleti şu an Çin. Bütün güçleriyle destekliyorlar. Hindistan da zengin. Herkes zengin oluyor. Kimse kimseye zenginliğinden dolayı kafayı takmıyor. Ama kadınlar mutsuzsa, kadın hakları baskı altındaysa, dekolte yasaklanıyorsa, kadınlar plaja gidemiyorsa, istediği gibi giyinemiyorsa, mini şortla bir kız dışarıda gezemiyorsa, sanat ve kalitenin yerini turp heykelleri, sarımsak, sucuk heykelleri alıyorsa bir felaket vardır. Avrupa ve Amerika bunu görüyor. Bütün dünya bunu görüyor ve tavır almalarının tek nedeni bu. Allah rızası için bunu değiştirelim. Süratle değişsin bu. Hükümet bunu değerlendirsin. Dediklerim doğru. Bunu ama bir rapor haline de getirelim. Yani çok detaylı bilimsel bir rapor haline getirelim. Tez tarzında hükümete sunalım. Yazılı sunalım. Sırf anlatmayla olmaz.



DEVAMINI GÖSTER

BENZER ESERLER